WordPress-kotisivut

Miksi tarvitset kotisivuja?

I. Paranna yrityksesi mielikuvaa

Olet etsimässä ravintolapaikkaa lauantai-illaksi. Avaat Googlen, ja kirjoitat kaupunkisi nimen ja perään “ravintolat”. Löydät oikein hienolta kuulostavan ravintolan ja lähdet googlaamaan sitä. Hakutuloksista löytyy vain tylsät Facebook-sivut, jossa löytyy kehno laatuisia kuvia menusta. Pettyneenä valitset alkuperäisestä hausta toisen ravintolan, jonka googlaat. Löydät hakutuloksista ravintolan omat nettisivut, jotka ovat miellyttävän näköiset ja jossa tärkeä tieto kuten menu ja aukioloajat löytyy helposti.

Ei tarvitse pitkään miettiä kumpi ravintola vaikuttaa asiakkaalle luotettavammalta ja ammatimaisemmalta. Oli yrityksesi toimiala mikä hyvänsä, omat kotisivut ovat yksi parhaimmista tavoista herättää asiakkaiden mielekiintoa ja luoda posiitivista mielikuvaa omasta yrityksestä.

II. Vahva markkinointityökalu

Hyvin tehdyt kotisivut ja hakukoneoptimointi lisäävät huomattavasti yrityksesi markkinointipotentiaalia. Saavutat suuremman asiakaskunnan mitä enemmän näkyvillä kotisivusi on. Miellyttävällä graafisella ulkoasulla ja loogisella sekä helppokäytöisellä rakenteella voidaan asiakas saada viipymään pidempään kotisivuillasi, joka lisää potentiaalista myyntiä.

Huomattavaa on, että kotisivut eivät itsessään kuitenkaan tarkoita, että lisäät myyntiä ja parannat markkinointia. Kotisivut on suunniteltava asiakaslähtöisesti, eli asiakkaan näkökulmasta. Turhuudet ja epäloogiset rakenteet on kitkettävä pois kotisivuilta.

Me autamme sinua suunnittelemaan kotisivut:

 • Graafisesti miellyttäväksi ja yrityksesi ilmeen mukaiseksi
 • Helppokäyttöiseksi asiakkaan näkökulmasta
 • Rakenteeltaan loogiseksi

III. Säästä omia, ja asiakkaidesi hermoja

Asiakkaana haluat löytää oleelliset tiedot yrityksen toiminnasta mahdollisimman nopeasti ja helposti. Jos yrityksesi ainoa tiedonlähde on esimerkiksi Facebook-sivut, ja asiakas joutuu pläräämään postauksien läpi tiedon löytämiseksi, asiakas erittäin suurella todennäköisyydellä luovuttaa ja etsii palvelua toiselta yritykseltä. Ne asiakkaat, jotka vielä välttämättä haluavat käyttää yrityksesi palvelua, joutuvat ottamaan yhteyttä yritykseesi joko sähköpostilla, puhelimella tai muulla tavalla. Yhteydenottoihin vastaaminen vie yrittäjän aikaa.

Oikein tehdyillä kotisivuilla voidaan välttyä kokonaan tältä kaikelta, ja säästää yrittäjän sekä asiakkaiden aikaa. Kotisivuille voidaan laittaa kaikki oleelliset tiedot yrityksestä ja yritykset toiminnasta, jolloin asiakas saa kaiken tiedon nopeasti ja vaivattomasti.

Mikä WordPressissä on niin ihmeellistä?

WordPress on koko maailman suosituin ja tunnetuin nettisivujen julkaisujärjestelmä. Se johtuu WordPressin helppokäyttöisyydestä ja rajattomasta muokattavuudesta. WordPressin suosio tarkoittaa, että sille löytyy aina tukea ja apua. WordPressillä on myös suuri suosio kehittäjien keskuudessa, jonka ansiosta alustalle luodaan ja kehitetään uusia ohjelmistopaketteja ja teemoja.

WordPress sisältää hallintapaneelin, jonka kautta sivustojen ulkoasun tai sisällön muokkaaminen on erittäin helppoa. Voit vain klikata hallintapaneelista sivua, jota haluat muokata ja kätevä tekstinmuokkaus käyttöliittymä ilmestyy. Sen jälkeen voit yhdellä klikkauksella julkaista muutoksesi ja voila! Kahdella klikkauksella sait muokattua sisältöä sivullasi.

WordPress sisältää maailman käytetyimmän verkkokauppa-alustan WooCommercen. Voit siis saada hulppeiden kotisivujen lisäksi sivustollesi verkkokaupan, jolla voit lisätä tehokkaasti myyntiä kotisivujen tuoman markkinointivoiman lisäksi. WooCommerce eroaa Shopify-verkkokaupasta (Huutis Consulting Oy Shopify-palvelu) siten, että se on monikertaisesti muokattavampi kuin Shopify, mutta samalla se tuo monimutkaisuutta verkkokaupan kehitykseen. Jotkin ominaisuudet mitkä ovat luonteeltaan haastaavia, tai vaativat muuten vahvaa soveltamista, ovat täysin toteutettavissa WooCommercessa.

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto. Käyttäjälle se tarkoittaa, että WordPress on vain työkalu, eikä se sido tietojasi tai nettisivujasi yhteen yritykseen/alustaan. Kaikki mitä laitat nettisivuillesi pysyy sinun omistuksessa. Suosittelemme vahvasti luomaan kotisivusi WordPress-alustalle, sillä se takaa tuen, jatkuvuuden ja laajat kehitysmahdollisuudet.


Miksi tilata juuri meiltä?

Ostajaystävälliset paketit

Tarjoamme erilaisia WordPress-paketteja eri tarpeisiin. Olit joko pieni, keskikokoinen tai suurempi yritys, meillä on järkevästi hinnoiteltu vaihtoehto teille.

Edullinen hinnasto

Edullisin peruspakettime on vain 495 €. Jos tarvitset lisäominaisuuksia, hinnastomme nousee maltillisesti riippuen tarpeistasi. Mahdolliset lisätyöt hinnoittelemme kilpalijoihimme verrattuna edullisesti: 60 €/h

Mobiiliystävällinen

Yli puolet maailman verkkoliikenteesä tulee mobiililaitteilta. Kaikkiin paketeihimme kuuluu responsiivinen suunnittelu, eli varmistamme, että kotisivusi näyttävät hyvältä kaikenkokoisilla laitteilla kuten puhelimilla ja tableteilla.

Toimitusvarmuus

Valmiissa paketeissa (ei räätälöity paketti) takaamme 1-2 viikon toimitusajan verkkosivujesi ensimmäiselle vedokselle.

Hakukoneoptimointi

Kaikkiin paketteihin kuuluu perushakekoneoptimointi. Kohotamme sijoitustasti Googlen hakukoneessa.

Tuki

Voit ottaa meihin yhteyttä mistä vain verkkosivuusi liittyen ja autamme mielellämme!

Hinnasto

Aloittelija

895 €

1-3 sivua

 • Responsiiviset sivut
 • Järjestämme kanssasi verkkotunnuksen sivullesi
 • Yksikielinen (suomeksi tai englanniksi)
 • Yhteydenotto-lomake
 • Sisältää perus Astra-teeman (arvo $59)
 • Google-analytiikka
 • Yksinkertainen hakukoneoptimointi
 • Peruslisäosien asentaminen
 • Opastus WordPressin käyttöön, ylläpitoon ja hallintaan

Perus

1495 €

1-5 sivua

 • Samat ominaisuudet kuin Alottelija-paketissa
 • Lisälomake
 • Some integraatio
 • Sisällön siirto vanhoilta kotisivuilta

Edistynyt

1995 €

1-10 sivua

 • Samat ominaisuudet kuin Perus-paketissa
 • Chatti
 • Monikielisyys
 • 2 Lisälomaketta
 • Perus verkkokauppa mahdollisuus (WooCommerce)

Kotisivu-Jokeri

alkaen

2000 €

10+ sivua

 • Samat ominaisuudet kuin Edistynyt-paketissa
 • Kaikki muut täysin räätälöitävät ominaisuudet
 • Koodinmuokkaukset
 • Vaativat lisä-pluginit

Hanki itsellesi kotisivut nyt

Laita meille viestiä haluamastasi paketistasi ja yrityksestäsi, niin järjestetään asiasta palaveri!