Räätälöity ohjelmisto

Verkosta löytyy monia valmisohjelmistoja, joilla voidaan toteuttaa erilaisia liiketoiminnalta kriittisiä prosesseja ja palveluita. Valmisohjelmistot toteuttavat loistavasti yhtä tai paria käyttötarkoitusta, mutta ongelma tulee, kun vaadittu palvelu on monimutkainen tai sitä pitää laajentaa kapean käyttötarkoituksen ulkopuolelle. Valmisohjelmistot perustuvat myös “palikka”-periaatteeseen, eli ohjelmisto tarjoaa sinulle valmiita palikoita, joilla voit rakentaa nopeasti ja helposti järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi. Usein valmispalikat eivät kuitenkaan sisällä juuri niitä ominaisuuksia mitä halutaan, tai ne sisältävät liikaa ominaisuuksia, jotka sijastaan voivat tukkia järjestelmän käyttöä. Valmisohjelmiston palveluntarjoajalla on myös usein suuri asiakaskunta, jonka takia suora yhteistyö haluttujen ominaisuuksien saavuttamiseksi voi olla liki mahdotonta tai siinä voi kestää vuosia.

Ongelma voidaan ratkaista rakentamalla räätälöity ohjelmisto. Se tarkoittaa, että sinulle rakennetaan kokonainen ohjelmisto perustuksista alkaen. Sinulla on täysi vapaus vaikuttaa siihen, mitä ominaisuuksia ohjelmistoosi lisätään, ja mitä ei lisätä. Räätälöity ohjelmisto on joustava, koska sitä voidaan helposti muokata ja laajentaa jälkeenpäin. Jäykkä valmisohjelmiston palveluntarjoaja voidaan poistaa kokonaan yhtälöstä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista esimerkiksi tietoturvan tai tunnistautumisen kanssa, koska me varmistamme, että ohjelmistosi on rakennettu alaa johtavilla luotettavilla teknologioilla. Jos tämä kuulostaa siltä, että se palvelisi liiketoimintaasi paremmin kuin valmisohjelmisto, suosittelemme lämpimästi räätälöidyn ohjelmiston tilaamista.

Muutama käyttämämme teknologia:

Räätälöidyn ohjelmiston tilaaminen meiltä

Kun tilaat räätälöidyn ohjelmiston meiltä, ohjelmistosi luodaan seuraamalla laadunvarmistavaa kehitysprosessia:

I. Suunnittelu

Kartoitamme tarpeesi ja vaatimuksesi ohjelmistolle, jonka pohjalta luomme prototyypin eli ns. “tulitikkuaski”-mallin ohjelmiston käyttöliittymästä. Prototyypin avulla saat tarkemman aika- ja hinta-arvion ohjelmiston kehityksestä, ja saamme selkeän kuvan visiostasi ohjelmistolle. Prototyypin pohjalta valitsemme yksilöidysti jokaisella projektille sopivat työkalut.

II. Ohjelmistokehitys

Kehitämme ohjelmiston käyttämällä moderneja ja luotettavia teknologioita. Päämäärämme on luoda uudelleenkäytettävää ja joustavaa koodia, jolloin jälkimuokkaus ja lisäosien kehitys helpottuu huomattavasti.

III. Testaus

Mikään projekti ei ole valmis ennen kuin se on todettu toimivaksi. Toteutamme jokaisessa ohjelmistossa laajan testausprosessin, jolla selvitetään tärkeiden ominaisuuksien toiminta. Ohjelmistosi toimitetaan vasta kun se on läpäissyt onnistuneesti testausprosessin. Käytämme manuaalisia käyttökokemustestejä, ja liiketoiminnalle kriittisissä ominaisuuksissa lisäksi automaattitestejä.

IV. Tuotantoonvienti

Valmis ohjelmisto on vielä laitettava asiakkaidesi saataville, joka tapahtuu lataamalla ohjelmiston palvelimelle. Nykyaikana rahallisesti ja ajallisesti järkevin ratkaisu on käyttää valmista pilvipalvelualustaa kuten AWS tai Microsoft Azurea. Me hoidamme ohjelmistosi asiakkaiden saataville!

V. Yhteistyö

Julkaiseminen on harvoin viimeinen askel palvelukehityksessä. Liiketoiminta kehittyy ja muuttuu, jolloin tarvitaan uusia tai erilaisia ominaisuuksia ohjelmistoon. Me huolehdimme avoimin mielin jatkokehityksestä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin, ja voidaan yhdessä ideoida tulevaa ohjelmistoasi!